Piața globală a cărnii și laptelui, detaliată la Meat & Milk 2014

Piața globală a cărnii și laptelui, detaliată la Meat & Milk 2014

 

O afacere de succes în domeniul cărnii sau laptelui nu poate fi gândită fără a te pune în interdependență cu piața globală. Începând de la achiziționarea de soluții pentru nutriție, de carne sau lapte materie primă, și terminând cu evoluția internațională a vânzărilor de produse din carne și lactate de pe piața internă, fiecare element este analizat de fermierii și procesatorii români, inclusiv în raport cu situațiile economice și tehnologice de pe piețele externe.

 

Justificându-și titlul, ”Finanțare, Oprimizare, Parteneriat-Factori care pot genera plus-valoare într-o piață globalizată”, Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2014, care se va desfășura în zilele de 11 și 12 iunie la Hotel Hilton din Sibiu, va aduce în fața participanților numeroși speaker-i din străinătate care vor detalia evoluțiile piețelor globale, precum și ultimele noutăți tehnologice.

 

În acest sens, în ședința generală din dimineața zilei de 11 iunie, domnul Jean-Luc Meriaux- Secretar General al UECVB, va detalia datele referitoare la piața europeană a cărnii dar, în special, se va referi și la oportunitățile pe care fermierii și procesatorii români le au în peisajul economic comunitar.

 

La rândul său, domnul Wim Zaalmink-Manager Cercetare, Departamentul de Inovație al Universității Wageningen-Olanda, va prezenta un program realizat special pentru piața românească a laptelui, mai precis, Dezvoltarea lanțului economic după modelul Centrelor de dezvoltare pentru lactate și a fermelor pilot. Domnul Zaalmink își va susține comunicarea în ședința generală din dimineața de 12 iunie.

 

Nu mai puțin importanți vor fi speaker-ii care vor susține comunicări tehnice. Astfel, în workshop-ul Carne din ziua de 11 iunie, domnul Sebastien Lopez-  Market Development Manager, Qiagen-Franța, sub titlul  ”Tehnici de biologie moleculară în igiena alimentelor. Prezentere QiaSymphony RGQ”, va detalia cele mai noi soluții de tehnologie de laborator propuse procesatorilor de carne, pentru o mai exactă și rapidă stabilire a rezultatelor privind siguranța alimentară a produselor.

 

În worksop-ul Lapte din ziua de 11 iunie, domnul Michal Holdynsk - Șef  al Departamentului  Cercetare și Dezvoltare  TEWES- BIS-Polonia, sub titlulLegra Impex și Tewes-Bis: Soluții Tehnice și Tehnologice inovatoare aplicabile în Procesarea Laptelui, va prezenta ultima ofertă aflată în portofoliul celor două companii.

 

În același workshop, domnul Dr. Alfred Schuelein- Technical Support Animal Nutrition Europe, BTC Europe GmbH-Germania se va adresa fermierilor prezentându-le cele mai eficiente soluții de nutriție cu impact asupra costurilor și, mai ales, asupra calității laptelui. Comunicarea domnului Schuelein va purta titlul ”Good for cow, good for business! Lutrell (CLA) an innovative solution”.

 

În seria participării internaționale o putem aminti și pe doamna Desislava Parusheva-Office Manager al companiei Biotrend Plus, aceea care, la standul pe care compania sa îl va avea amenajat în secțiunea Business to Business-B2B, va prezenta ultimele tehnologii și soluții de laborator destinate sectoarelor de carne și lapte, inclusiv fermierilor.

 

Toți cei anunțați de organizatorii evenimentului, Agenția infoALIMENT și revistele Fabrica de Carne și Fabrica de Lpate, vor crea, prin comunicările lor, o imagine cât mai completă a pieței globale, participanții la Meat & Milk 2014 având astfel ocazia de a se raporta la realitățile internaționale și de a fructifica oportunitățile identificate cu ajutorul invitaților din străinătate.

 

Înscriere și relații suplimentare la tel:+4021 223 25 21, sau e-mail: office@infogroup.ro.

 

 

 

 

 

AGERPRESS