Probleme speciale ale pieței, campanii speciale ale Expo-Conferinței Meat & Milk 2014

Probleme speciale ale pieței, campanii speciale ale Expo-Conferinței Meat & Milk 2014

 

Problemele de o deosebită gravitate pe care le întâmpină fermierii și procesatorii din sectoarele de carne și lapte ale României, alături de furnizorii de tehnologii, retail, soluții de finanțare etc., vor face obiectul unor campanii speciale care își vor găsi reflectarea la cea de-a treia ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2014, care va avea loc în zilele de 11 și 12 iunie la Hotel Hilton din Sibiu.

 

Primul moment special va fi lansarea campaniei Business to Consummer-B2C, ”Hrănește-te cuMINTE, alege CALITATEA”. Inițiatorii acesteia, Agenția infoALIMENT și publicațiile infoALIMENT Magazin, Fabrica de Carne și Fabrica de Lapte au conceput programul ca o adevărată oportunitate pentru promovarea consumului de produse de calitate din carne și lapte, stabilirea unui parteneriat între procesatori și consumatori, facilitarea acțiunilor comercial-informative ale companiilor, testarea de noi produse, culegerea de date și opinii de la consumatori. Programul se va derula în grădina Hotelului Hilton, acolo unde, la standurile special amenajate, consumatorii din Sibiu vor putea participa în cele două zile de desfășurare la programe de degustare organizate de firmele care își vor prezenta cele mai noi produse din carne și lapte.

 

În cadrul campaniei ”Hrănește-te cuMINTE, alege CALITATEA” va avea loc un alt moment special, acela al lansării oficiale a Asociației Producătorilor de Salam de Sibiu, organism profesional înființat cu scopul de a apăra interesele acestora. Lansarea va avea loc în ziua de 11 iunie, la standurile amenajate, în prezența domnului Viceprimministru și Ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, domnul Daniel Constantin. Menționăm că sibienii vor putea degusta Salam de Sibiu produs de membri APSS.

 

Ședința generală a zilei de 11 iunie va marca una dintre acțiunile campaniei ”Taie TVA la carne!”, organizată și desfășurată de Asociația Pro Agro, împreună cu Asociația Română a Cărnii. Mai precis, domnul Alexandru Jurconi- Președinte Pro Agro, va avea o intervenție in care va prezenta date relevante menite să determine autoritățile să reducă TVA-ul la carne și produse din carne, de la 24, la 5 %.

 

Punctul central al zilei de 12 iunie va fi, cu siguranță, Masa rotundă care va începe la ora 16 și care se va desfășura sub genericul ”Riscuri majore: TVA ridicat, evaziune, private label”. La dezbateri vor participa: Dorin Cojocaru-Președinte APRIL, Sorin Minea-Președinte Romalimenta, Claudiu Frânc-Președinte FCBR, Ioan Ladoși-Președinte APCPR, Florin Căpățână-Director Corporate Carrefour, Vladimir Mânăstireanu- Președinte ANSVSA, Petruț Stancu și Daniel Biro-Comisari Șefi IGPR, Direcția Antifraudă Agricultură, Industrie Alimentară, Taxe și Impozite și Schimburi Intracomunitare. Dezbaterile vor fi televizate. Suntem convinși că simpla nominalizare a celor de mai sus, dar, mai ales, oportunitatea oferită celor prezenți în sală de a interveni oricând cu întrebări și opinii, sunt argumente mai mult decât hotărâtoare pentru a determina participanții la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2014 să rămână până la ultimul minut al evenimentului.

 

Informații suplimentare și înscrieri, la tel:+4021 223 25 21, sau e-mail: office@infogroup.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AGERPRESS