STIRI

OIE ACORDĂ ROMÂNIEI STATUTUL DE ȚARĂ LIBERĂ DE PESTĂ PORCINĂ CLASICĂ

OIE ACORDĂ ROMÂNIEI STATUTUL DE ȚARĂ LIBERĂ DE PESTĂ PORCINĂ CLASICĂ

2017-05-25

Asociaţia Producătorilor de Carne de Porc din România salută decizia Organizației Mondiale pentru Sănătatea Animalelor – OIE (World Organisation for Animal Health) de a acorda României statutul de țară ...

Citeste mai departe
Comunicat de presa

Comunicat de presa

2017-03-24

Membrii APCPR, în calitate de beneficiari ai Programului carne de porc din ferme românești și solidari cu toți producătorii de porci din țară de la care au primit ...

Citeste mai departe
Congresul Industria Cărnii - 14 aprilie 2016

Congresul Industria Cărnii - 14 aprilie 2016

2016-04-11

COMUNICAT DE PRESĂ „VIITORUL industriei cărnii... ASTĂZI”     Bucureşti, 5 Aprilie 2016   CONGRESUL INDUSTRIA CĂRNII este un eveniment de excepţie marca INDUSTRIA CĂRNII.RO şi reuneşte pe 14 Aprilie 2016, ...

Citeste mai departe
Indiferența autorităților bagă fermele de porcine în faliment

Indiferența autorităților bagă fermele de porcine în faliment

2016-03-03

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE : GUVERNUL ROMÂNIEI DOMNULUI PRIM-MINISTRU DACIAN JULIEN CIOLOȘ MINISTERUL FINANȚELOR PUBLICE DOAMNEI MINISTRU ANCA DANA DRAGU   MINISTERUL AGRICULTURII ȘI DEZVOLTĂRII RURALE DOMNULUI MINISTRU ACHIM IRIMESCU   ASOCIAȚIA PRODUCĂTORILOR DE CARNE DE ...

Citeste mai departe
Meat&Milk 2015: Podmiljšak Matjaž, despre modelul Uniunii Cooperative de succes, din Slovenia

Meat&Milk 2015: Podmiljšak Matjaž, despre modelul Uniunii Cooperative de succes, din Slovenia

2015-05-25

Meat Milk 2015: Podmiljšak Matjaž, despre modelul Uniunii Cooperative de succes, din Slovenia De ce fermierul român este reticent la ideea de cooperativă? Este vorba doar de o lipsă de ...

Citeste mai departe
Meat&Milk 2015 : Avem TVA de 9%. Ce facem cu el?

Meat&Milk 2015 : Avem TVA de 9%. Ce facem cu el?

2015-05-07

Vestea bună este că, începând din iunie se reduce TVA-ul la produsele alimentare, la 9%. Vestea rea, care a prins deja contur, este aceea că unele supermarket-uri ...

Citeste mai departe
Condiţia fermierului român în UE: Rol principal sau figuraţie?

Condiţia fermierului român în UE: Rol principal sau figuraţie?

2015-04-29

Meat&Milk:   Condiţia fermierului român în UE: Rol principal sau figuraţie?     Cât de pregătit este fermierul roman să facă faţă concurenţei pieţei europene şi nu numai? Ce strategii de succes se impun ...

Citeste mai departe
Meat&Milk 2015: Inovarea si retehnologizarea – trend sau necesitate?

Meat&Milk 2015: Inovarea si retehnologizarea – trend sau necesitate?

2015-04-16

Cat de important este sa investim in inovare si retehnologizare? Cum putem impulsiona afacerea noastra, pe o piata din ce in ce mai performanta? ...

Citeste mai departe
APCPR salută  legea 'COPA COGECA'

APCPR salută legea 'COPA COGECA'

2015-03-02

COMUNICAT DE PRESĂ BUCUREȘTI, 02 MARTIE 2015 Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România salută aprobarea în Camera Deputaților, cu unanimitate de voturi, a proiectului de ...

Citeste mai departe
Comunicat de presă

Comunicat de presă

2015-02-16

În data de 12 februarie 2015, la “Sergiana Center” Brașov, a avut loc Adunarea Generală a Membrilor Asociației Producătorilor de Carne de Porc din România. În cadrul Adunării Generale a Membrilor ...

Citeste mai departe