STIRI

Comunicat de presă - Adunarea Generală a Membrilor APCPR 22 martie 2018
2018-03-26În data de 22 martie 2018 a avut loc, la „Sergiana Center” Brașov, Adunarea Generală a Asociației Producătorilor de Carne de Porc din România. În cadrul Adunării Generale ...
Citeste mai departe
OIE ACORDĂ ROMÂNIEI STATUTUL DE ȚARĂ LIBERĂ DE PESTĂ PORCINĂ CLASICĂ
2017-05-25Asociaţia Producătorilor de Carne de Porc din România salută decizia Organizației Mondiale pentru Sănătatea Animalelor – OIE (World Organisation for Animal Health) de a acorda României statutul de țară ...
Citeste mai departe
Comunicat de presa
2017-03-24Membrii APCPR, în calitate de beneficiari ai Programului carne de porc din ferme românești și solidari cu toți producătorii de porci din țară de la care au primit ...
Citeste mai departe
Congresul Industria Cărnii - 14 aprilie 2016
2016-04-11COMUNICAT DE PRESĂ „VIITORUL industriei cărnii... ASTĂZI” Bucureşti, 5 Aprilie 2016 CONGRESUL INDUSTRIA CĂRNII este un eveniment de excepţie marca INDUSTRIA CĂRNII.RO şi reuneşte pe 14 Aprilie 2016, ...
Citeste mai departe
Indiferența autorităților bagă fermele de porcine în faliment
2016-03-03SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE : GUVERNUL ROMÂNIEI DOMNULUI PRIM-MINISTRU DACIAN JULIEN CIOLOȘ MINISTERUL FINANȚELOR PUBLICE DOAMNEI MINISTRU ANCA DANA DRAGU MINISTERUL AGRICULTURII ȘI DEZVOLTĂRII RURALE DOMNULUI MINISTRU ACHIM IRIMESCU ASOCIAȚIA PRODUCĂTORILOR DE CARNE DE ...
Citeste mai departe
Meat&Milk 2015: Podmiljšak Matjaž, despre modelul Uniunii Cooperative de succes, din Slovenia
2015-05-25Meat Milk 2015: Podmiljšak Matjaž, despre modelul Uniunii Cooperative de succes, din Slovenia De ce fermierul român este reticent la ideea de cooperativă? Este vorba doar de o lipsă de ...
Citeste mai departe
Meat&Milk 2015 : Avem TVA de 9%. Ce facem cu el?
2015-05-07Vestea bună este că, începând din iunie se reduce TVA-ul la produsele alimentare, la 9%. Vestea rea, care a prins deja contur, este aceea că unele supermarket-uri ...
Citeste mai departe
Condiţia fermierului român în UE: Rol principal sau figuraţie?
2015-04-29Meat&Milk: Condiţia fermierului român în UE: Rol principal sau figuraţie? Cât de pregătit este fermierul roman să facă faţă concurenţei pieţei europene şi nu numai? Ce strategii de succes se impun ...
Citeste mai departe
Meat&Milk 2015: Inovarea si retehnologizarea – trend sau necesitate?
2015-04-16Cat de important este sa investim in inovare si retehnologizare? Cum putem impulsiona afacerea noastra, pe o piata din ce in ce mai performanta? ...
Citeste mai departe
APCPR salută legea 'COPA COGECA'
2015-03-02COMUNICAT DE PRESĂ BUCUREȘTI, 02 MARTIE 2015 Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România salută aprobarea în Camera Deputaților, cu unanimitate de voturi, a proiectului de ...
Citeste mai departe